ASIAKAS PALVELU

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

OMdecor.fi-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön ja palautusehdot täyttävä tuote 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus täyttämällä TUOTEPALAUTUSLOMAKE.

Tuotteiden palauttaminen

Haluamme antaa mahdollisimman hyvät tiedot ja kuvat tuotteistamme verkkokauppamme sivuilla. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta. Joskus kuitenkin tuote ei sovi tarpeeseesi, voit palauttaa sen. Palautuksesta perimme postikulun 4,90 €.  


Palauttaminen, palautusehdot ja muuta palautuksesta

   • Palautusaika on tuotteen noudosta on 14 päivää.
   • Tuotteet on palautettava käyttämättöminä. (Jos kuluttaja on vastaanottanut tavaran, hänen on kuluttajansuojalain 6 luvun 23 §:n mukaan säilyttääkseen peruuttamisoikeutensa pidettävä tavara olennaisesti muuttumattomana.)
   • Tuotteeseen voi tutustua, mutta kuitenkin siten, ettei tuotteeseen synny mitään käyttämisen jälkiä tai vahinkoja. (Hallituksen esityksen (HE 79/2000) mukaan kuluttaja voi peruuttamisoikeuttaan menettämättä tarkastaa tavaran ja kokeilla sen käyttöä samalla tavalla kuin liiketiloissa tehtävissä vastaavissa kaupoissa on tapana.) Jos esimerkiksi huivia tai pyyhettä kokeillaan, niin ne pitää palauttaa muuten uuden veroisena eikä niitä saa rypistää, niissä ei saa olla eläinten karvoja tms.
   • Kaikki tuotteen osat tai ominaisuudet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa.
   • Hygieeniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygieniatuotteesta on merkintä tuotesivulla, kuten painopeitoissa.
   • Palauttaminen onnistuu Postin konttoreihin, tuotetta EI SAA palauttaa muulla tavalla, jos siitä ei ole erikseen sovittu meidän kanssa.
   • Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Mikäli sitä ei ole valikoimassa, palautamme kauppasumman tilillenne tuotteen tarkistuksen jälkeen.
   • Mikäli tuotteella on muita palautusehtoja, niistä on mainittu aina erikseen tuotetiedoissa. Tuotteen palautus kestää normaalia postia pidempään. Keskimäärin saamme paketin käsiimme 4-12 arkipäivän sisällä.
   • Palautamme tilauksen kauppasumman tilillenne / kortille / luotonantajalle mahdollisimman nopeasti, kun palautus on saapunut meille. Pidätämme oikeuden veloittaa palautuksesta aiheutuneita postituskustannuksia 6,9 euroa.
   • Mittatilaus- ja tilaustuotteina ostetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
   • Kilpailu- ja kuluttajavirasto: //www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/
   • Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukaan sopimus voidaan peruuttaa ja tavara palauttaa ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa vahvistuksen taikka tavaran vastaanottamisesta.

Palautuksen teko-ohje

 • Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).
 • Laita mukaan yhteystietosi ja kirjoita palautuksen syy nopeuttaaksesi käsittelyä.

Noutamaton paketti:

Noutamaton paketti ei ole palautus.

Noutamatta jätetystä, meille palautuvasta paketista veloitamme 15,00€ käsittelykulun, joka kattaa pienen osan lähetys-, materiaali- ja henkilöstökulusta, joka paketin toimituksesta on aiheutunut. Toivottavasti ymmärrät tämän! Jos tilauksesi yhteisumma on ollut esimerkiksi 150,00€, palautamme tällöin 135,00€ sinulle.

Oikeiden tietojen antaminen on asiakkaan vastuulla tilausta tehtäessä. Mikäli tiedoissa on ollut virheitä tai puutteita ja toimitusta ei ole voitu toimittaa tämän vuoksi, uudelleen toimituksesta perimme normaalin toimituskulun 4,90€.

Toimitusehdot

Hyvä tietää OMdecor.fi toiminnasta

 • Tilaaminen on mahdollista yksityis- ja yritysasiakkaille..
 • Toimitusaika tilauksilla vaihtelee tuotteiden mukaan. Heti varastosta löytyvät tuotteet pyritään lähettämään heti / muutaman arkipäivän sisällä. Jälkitoimitettavat tuotteet pakataan matkaan välittömästi kun saapuvat varastolle. Jälkitoimitus on ilmoitettu tuotesivulla erikseen.
 • Tilaukset käsitellään normaalisti arkisin 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.
 • Jos tilauksesi mukaista tuotetta ei syystä tai toisesta ole tarjota, ilmoitamme siitä sinulle viipymättä sähköpostilla tai puhelimitse.
 • Tilaajalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Lue lisää palautusehdoista .

Toimitus ja toimitusmaksut

Käytämme Postia kaikkiin kotimaan lähetyksiin. Toimitukset toimitetaan arkisin 4-5 päivänä viikossa.

 

Toimituskulut

Toimituskulut on 4,90€ kaikkiin alle 100e tilauksiin. Yli 100e tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

 

Maksutavat

Pankki- ja luottokortit: hyväksymme seuraavat korttimaksut: Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express.

 

MobilePay on uusi maksutapasovellus, jolla helpotat entisestään maksamista. MobilePay toimii yleisimpien pankkien kanssa.

Klarnan lasku/osamaksu: Klarnan laskulla maksuaika on 14 päivää.


Klarna tarkistaa luottotiedot ja väestörekisterissä voimassaolevan asuinosoitteen. HUOM! Tämän vuoksi Klarna:n laskulla ei voi toimittaa kesämökille. 

Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet

Valitettavasti kuljetusyhtiö huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto.

Kirjaa havaitut vauriot yhdessä tavaran luovuttajan kanssa rahtikirjaan!

Mikäli havaitset vaurioitumisen luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus! Ilmoita vauriosta välittömästi myös myös meille finhomedecor@gmail.com

 

Asiakaspalvelu

Sähköposti: support@omdecor.fi

Sähköpostitse vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista, joskus samana päivänä mutta mahdollisesti myös muutaman arkipäivän viiveellä. 

 Yritystiedot

O & M HomeDecor

Vantaa